Feb 5, 2013

Hand Hobby Creadagen in de TT Hall in Assen, 1-3 Maart 2013

We staan met Digiscrap.nl op de Hand Hobby Creadagen in Assen, 1, 2 en 3 Maart!!

Tijdens de Hand Hobby Creadagen in de TT Hall in Assen vind je ons op Stand 168! Kom gerust langs en laat je inspireren door alle informatie, de fotoboeken of 'n gesprek met één van onze Designers! Daarnaast is het ook mogelijk om een 1-op-1 workshop te volgen, helemaal GRATIS. Ontdek wat Digitaal scrappen met jouw fotoalbum, canvas of kaarten kan doen!

Hieronder kun je informatie over de beurs bekijken en een kortingsbon downloaden. Overige informatie, zoals de deelnemerslijst en de workshop en demonstratie lijst kun je op de website van de Hand Hobby Creadagen bekijken.

Om de plattegrond te bekijken kunt je op de onderstaande linken klikken. Ook vind je hieronder een kortingsbon met een waarde van maar liefst €2!

Plattegrond  TT Hall (PDF)
Kortingsbon! t.w.v. €2,00

Op de Hand Hobby Creadagen beurs zijn de volgende Digiscrap Designers aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om jou enthousiast te maken voor Digitaal scrappen (je mag ze uiteraard het hemd van hun lijf vragen):

Anita - CentaniDesigns (2 en 3 maart)
Jeanine - Page One (1, 2 en 3 maart)
Jopke - Jopke Designs (1, 2 en 3 maart)
Monique - Mo & Mo Studio (1, 2 en 3 maart)
Eileen - Happy Scrap Arts (1 maart)
Erica - Erica Zwart (1 en 2 maart)

Wij hopen jullie te ontmoeten tijdens deze beurs! Wil je er graag naartoe en lijkt het je leuk om ook nog eens GRATIS naar binnen te kunnen? Kijk dan eens hier hoe je kans kunt maken op 'n toegangsbewijs!

De Hand Hobby Creadagen openingstijden zijn :
1 Maart :      10.00 - 17.00
2 Maart :      10.00 - 17.00
3 Maart :      10.00 - 17.00

Entreeprijzen
Volwassenen   €  7,-
65 +   €  6,-
Kinderen van t/m 12 jaar   Gratis
(onder begeleiding)      

Het is bijna zover! Jij komt toch ook?!
 
For my English readers: there's a Hobby event in the TT Hall in Assen, the Netherlands. I don't translate the text, because it's an event for the region of Northern Holland and I don't expect you to come ;)

2 comments: